Menu

Over Ticket to the Moon

Ticket To The Moon Parachute Hangmat werd oorspronkelijk opgericht in 1996 op het prachtige eiland Bali, in Indonesië. "Ik was al hamgmat verslaafd sinds ik een kind was. Na het veelvuldig gebruik van de Latino-stijl hangmatten, beseft ik dat ze te zwaar, te moeilijk om in te pakken, enigszins kwetsbaar, moeilijk op te zetten en te reinigen waren. Om al deze redenen heb ik geprobeerd om de traditionele hangmat met behulp van moderner, lichter materiaal opnieuw uit te vinden. 

Na het testen van verschillende kwaliteiten van micro vezels, polyester en nylon, ontdekte ik het parachute materiaal gemaakt in Indonesië. Ook wel bekend als zijde nylon, de parachute stof is stevig en zeer comfortabel, een geweldige combinatie van elasticiteit en ademend vermogen, dat een perfecte ondersteuning van het lichaam biedt. Zonder drukpunten (zero zwaartekracht sensatie, perfect voor alle bloedsomloop).

Sinds mijn uitvinding heb ik veel gereisd en de uitvinding van deze hangmat gedeeld met mijn globetrotter vrienden. Gedurende deze jaren, heeft het aan populariteit gewonnen en veel back-packers begonnen de hangmat te gebruiken en vervolgens te verspreiden. Uiteindelijk kreeg de Ticket To The Moon hangmat een grote bekendheid. Vandaag zijn we met een team van 60 mensen in ons hoofdkantoor en fabriek van Bal. Ticket To The Moon is vertegenwoordigd in meer dan 25 landen.

Ticket To The Moon is nog meer een familie dan een bedrijf. We produceren niet alleen om te verkopen, maar we willen ook innoveren en te leven in een levensstijl van harmonie, reizen en ontspanning.  
Altijd en overal ...

Geniet van je hangmat!
Charly, De oprichter van Ticket to the Moon.