Menu

Hangmat Tarp

De Hangmat Tarp is de perfecte accessoire wanneer het regent of wanneer de zon zo fel schijnt dat u liever in de schaduw vertoeft.

Of je het gebruikt door zelf of met uw TTTM hangmat, de nieuwe Ticket To The Moon Hangmat Tarp kunt u activiteiten in de buitenlucht te genieten, zelfs in vochtige omstandigheden of als de zon te heet is.

De Hangmat Tarp is ontworpen om een van de Ticket To The Moon hangmatten (behalve de Mammock) af te dekken, maar deze kan ook worden gebruikt in combinatie met de meeste andere hangmatten.

Volledig gefabriceerd van behandeld polyester ripstop nylon biedt het dekzeil een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden. De ergonomische drup lijnen (12m2) zorgen ervoor dat u en uw hangmat droog blijven.

Wanneer u klaar bent met het grebuik van de Tarp, kan de hangmat Tarp gemakkelijk worden verpakt in zijn eigen geïntegreerde zak.

Afmeting: 350cm*350cm. Inclusief haringen, lijn en bevestigingmateriaal. En netjes verpakt in een zakje welke perfecte bescherming biedt voor je tarp als je deze niet gebruikt.

1 artikel(en)

Bekijken122436

1 artikel(en)

Bekijken122436